Handelsbetingelser

Aftalevilkår og oplysningspligt

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret.

@rie6000 ApS har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Betaling

Du kan betale med MobilePay, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron eller Mastercard/Eurocard.

@rie6000 ApS bruger Yourpay til at håndtere alle køb med kreditkort på rie6000.dk. Dine betalingskortoplysninger bliver krypterede.

Leveringsformer

Forsendelse i Danmark

Til adresser i Danmark, sender vi din bestilling med GLS.

Forsendelse til udlandet

Til adresser i udlandet, sender vi din bestilling med UPS eller PostDanmark. Du skal bemærke, at vi sender pakker til udlandet som pakke eller MAXI-brev afhængig af pakkens størrelse.

Leveringstid

Levering i Danmark

Leveringstiden er normalt max. 1-10 hverdage. Er leveringstiden længere end dette, vil det fremgå af din ordre/ordrebekræftelse, eller den efterfølgende kommunikation.

Retur- og fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 30 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Hvis du returnerer, skal varerne være i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af fakturaen.

Fragtudgiften ved at returnere varen til @rie6000 ApS påhviler dig som forbruger. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage en anvisning på det betalte beløb. Varen skal returneres til @rie6000 ApS på adressen nedenfor.

Reklamationsret

Du har to års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig.

Har du bedt om en personlig hilsen i en bog bortfalder reklamationsretten.

Reklamationer kan meddeles ved at kontakte @rie6000 ApS på mail@rie6000.dk. Du kan udnytte din reklamationsret ved at sende varen retur eller møde op på vores fysiske adresse og reklamere der. Vi betaler din udgift til forsendelse, hvis vi har leveret en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købesummen tilbage.

Klagemuligheder

Kan vi ikke blive enige i tilfælde af en klage, kan du som forbruger søge hjælp hos Forbrugerrådet:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, mail: cfk@kfst.dk

Du kan finde deres klagemuligheder her.

Det med småt

Aftaler med @rie6000 ApS indgås på dansk.

Når du handler fysiske varer på rie6000.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven. @rie6000 ApS gemmer ikke en egentlig kopi af aftalen mellem dig og @rie6000 ApS, men foretager alene en teknisk lagring af aftalens indhold.

Modpart

Shoppen drives af:

@rie6000 ApS
Bellahøjparken 14
6000 Kolding

Tlf 21422243

CVR 41390255

Ansvarsfraskrivelse

@rie6000 ApS kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter gældende relevant lovgivning.

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer mv.

I tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller force majeure forbeholder @rie6000 ApS sig ret til helt eller delvis at annullere aftalen, eller udskyde leveringen.

Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben af en hvilken som helst art, mangel på drivkraftmidler eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for @rie6000 ApS kontrol, og som påvirker @rie6000 ApS muligheder for at opfylde sine leveringsforpligtelser.

Tvister

En eventuel tvist mellem @rie6000 ApS og en erhvervsdrivende afgøres efter gældende retspraksis og ved de almindelige regler.

Håndtering af personoplysninger

For at bestille vare skal du som minimum oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i minimum 5 år fra udgangen af det pågældende regnskabsår. Oplysningerne gemmes, jf. bogføringslovens § 10. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i Lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse herom rettes  via e-mail mail@rie6000.dk.Ved at godkende disse salgs- og leveringsbetingelser accepterer du også @rie6000 ApS’ persondataretlige betingelser.