Kendt fra…

Her har jeg samlet lidt af det, der er skrevet om min familie og jeg i forbindelse med vores hverdag med LCHF og træning.

Min familie og jeg har i 2019 deltaget i TV2 programmet “Min sindssygt sunde familie”, hvor vi viste vores hverdag med LCHF og crossfit.

I efteråret 2018 blev vi – via vores crossfit-box Pitstop – kontaktet af Koncern TV, som skulle producere et sundhedsprogram for TV2, hvor forskellige kostretninger skulle belyses.

Efter grundige overvejelser, sagde vi JA til at deltage, da LCHF og crossfit havde ændret vores liv over de seneste par år og vi ville gerne være med til at inspirere andre.

Det var en stor oplevelse, og vi er meget glade for, at vi deltog.

Herunder kan du læse 2 artikler fra udsendelsen.

Ude og hjemme har skrevet en meget flot og velbeskrevet artikel om vores livsstil under overskriften “Vores livs bedste valg

Velkommen på forsiden

Alt, hvad jeg spiste og drak før, var light og fedtfattigt. Jeg kunne sagtens drikke fem-seks cola light om dagen, hver dag

@rie6000

Jeg er utrolig beæret over, at Jane Faerber ønskede at fortælle min historie, da hun har været en meget stor inspirationskilde for mig. Jeg skrev artiklen sammen med hende inden vores deltagelse i “Min sindssygt sunde familie”, og det betyder meget for mig, at min historie ligger frit tilgængeligt på Madbandittens hjemmeside til inspiration for andre.

LCHF har ændret min livskvalitet markant, og jeg håber, at andre kan opleve den samme glæde ved denne livsstil.

I forbindelse med Karsten og min deltagelse i Crossfit konkurrencen “Winter games ´20” skrev Jyske vestekysten en fin lille artikel.

Da jeg startede som selvstændig tog Ugeavisen Kolding fat i mig og skrev en rigtig fin artikel om min rejse fra smertehelvede til smertefri og om min blomstrende virksomhed.

Fin artikel om vores livsstilsændring og medvirken i “Min sindssygt sunde familie”