Politik for refundering og returnerede varer

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget varen.

Hvis du returnerer, skal varerne være i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af fakturaen.

Som kunde hos Rie6000.dk har du fuld returret på non-food produkter. Ved fødevarer gælder returretten ikke.
På non-food produkter kan du til enhver tid få pengene retur, hvis du sender varen (incl. kopi af ordrebekræftelsen) tilbage og den ankommer ubrugt, intakt og i ubrudt originalemballage. Retur skal ske inden for 14 dage. Jeg tilbagefører pengene direkte til dit kreditkort. 

Fragtomkostninger

Fragtudgiften ved at returnere varen til @rie6000 ApS påhviler dig som forbruger. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage en anvisning på det betalte beløb. Varen skal returneres til @rie6000 ApS på adressen nedenfor.

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten (både levering og returfragten).  Hvis du nægter at modtage din ordre, skal du selv betale den fulde fulde fragt efter GLS/DAO’s takster for levering og returnering af pakken. Det resterende beløb refunderes direkte til dit kreditkort inden for ganske få dage. 

ODR – EU online-klageløsning 

Fra d. 15/2-2016 har europæiske virksomheder og forbrugere fået en ny digital platform kaldet ODR, som jeg som webshop er forpligtet til at henvise til. Platformen giver EU-forbrugere, der online-handler i andre EU-lande, mulighed for at klage direkte til den europæiske virksomhed, hvor de har købt en vare eller service, som ikke har levet op til forventningerne. Link til ODR finder du her.

Brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail@rie6000.dk eller chatfunktionen her på siden.