Træning

Træning

Jeg er på ingen måder elitesportsudøver eller deltager i vilde ekstremløb. Jeg har via min genoptræning fundet en stor glæde ved træning, og vil her på siden dele noget af mine træningsrutiner, som måske kan være til inspiration for andre.

Min rejse fra anti motionist til motionselsker startede i 2015.

Derfor startede jeg @rie6000

Efter min rygoperation i oktober 2015 havde jeg mange smerter dagen lang, men fandt hurtigt ud af, at når jeg trænede, så havde jeg ikke nær så ondt. Jeg havde lange perioder, hvor jeg følte mig flov over, at jeg ikke kunne klare almindelige dagligdagsting, såsom at passe mit arbejde, mens jeg samtidig kunne klare så mange ting til træning uden problemer.

Jeg startede derfor min Instagram profil @rie6000, som min egen personlige dagbog, hvor jeg lagde billeder op af alle de positive ting, der trods alt var i min hverdag.

Første gang jeg var i et crossfit center.

Crossfit er en stor del af min hverdag

Krüger stafeten 2016

I 2016 deltog Karsten og jeg i “Christiansborg rundt”, som er en 2 km. svømmestafet. Jeg svømmede 2. etape forbi Christiansborg og Børsen. Det var en kæmpe oplevelse og jeg var så taknemmelig for, at jeg kunne gennemføre.

Nytårsløb 2016

Den 31. december 2016 deltog jeg i “Kristina Extreme running”s nytårsløb. Det var første gang jeg skulle løbe 10 km. Det har et helt forfærdeligt løb, og jeg synes det var hårdt fra start til slut med blæst og regn. Jeg blevet endda overhalet ned af bakkerne. Jeg nåede ind på lige under 1 time, så tiden var ok. Det blev dog en god læring, for det viste mig, at hvis jeg skulle gennemføre Berlin halvmarathon, som jeg havde tilmeldt mig til, så skulle der trænes noget mere.

Berlin halvmarathon 2017

Det var en kæmpe sejr for mig at løbe Berlin halvmarathon. Jeg var trappet ud af al min medicin om onsdagen, og løb min første halvmarathon om søndagen. Det var et fantastisk løb og jeg følte mig i overskud hele vejen og havde ingen smerter overhovedet. Løbet gik over al forvetning og jeg var mere end tilfreds med tiden på 2:04:59.

Selv om Karsten også skulle løbe, havde jeg valgt, at jeg gerne ville løbe ruten selv. Det var mit projekt, og jeg ville bevise over for mig selv, at jeg kunne klare det på egen hånd.

Lillebælt halvmarathon 2017

En måneds tid efter “Berlin halvmarathon” løb Karsten og jeg “Lillebælt halvmarathon” sammen. Det var en fed oplevelse, og følelsen af, at denne livsstil var kommet for at blive, var stor. Jeg ramte en magisk tid på 2:00:00 – men mellem os, så ville jeg nok hellere have ramt 1:59:59.

Alt for damerne 2017

Endnu et 10 km løb i bogen. Jeg kan huske, at jeg skulle fortælle mine drømme, da jeg startede op min personlige træner i 2016 og én af mine drømme var, at jeg kunne blive i stand til at løbe et 10 km. “Alt for damerne” løb. Det gjorde jeg så og nød hele turen, selv om det var enormt varm den dag.

Kolding løbet 2017

Det var utrolig stort for mig, da hele familien deltog i dette løb. Det var første gang, at vi sådan rigtigt følte os som en aktiv familie.

HC Andersen løb 2017

Det var et rigtig fint løb og tiden blev 57:49.

Virtual spring 2018

Kolding city trail 2018

Jeg løb sammen med en masse fra Crossfit Pitstop. Det var et godt løb, og jeg fik en rigtig god tid.

Krüger stafetten 2018

Det var så stor en oplevelse at svømme Christiansborg rundt i 2016, at vi måtte prøve det igen. Denne gang svømmede jeg sidste etape.

Halloween 2018

Kolding city trail 2019

Mit fødselsdagsønske var, at hele familien skulle løbe “Kolding city trail” sammen, så det gjorde vi på min 42 års fødselsdag.

Lillebælt halvmarathon festival 2019

Det var et utrolig flot løb på 10km i tiden 58:37

100 km løb 2019

I sommerferien 2019 havde jeg købt et Virtuelt løb “100km løb”. Det var en rigtig god måde at holde sig i gang hen over sommerferien.

Knæk Cancer 2019

Her løb jeg 5 km med et par skønne kolleger.

Crossfit Winter games 2020

I januar 2020 deltog jeg i min første crossfit konkurrence og det var den sjoveste week-end.

I løbet af week-enden kom Jydske Vestkysten forbi og fik en snak om crossfit konkurrencen. Du kan læse artiklen her.

Herunder kan I se en lille film, jeg har lavet fra konkurrencen.

https://www.instagram.com/tv/B_8B2Bmg0Gt/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Corona 2020

Under Corona blev Crossfit afløst af hjemmetræning. Vi valgte at købe vores eget udstyr, så vi havde mulighed for at træne, når vi havde lyst.

Løb alene Danmark 2020

Vi valgte også at deltage i Virtual run “Løb alene Danmark”, da jeg synes, det er et stykke Danmarks historie, der blev skrevet under Corona.

Boksning

Fitness Classic

Streak run 2022

Tanker på dag 10

Royal Run 2022

I 2022 kom Royal Run til Kolding, så dette var vores første Royal Run løb. Det var hyggeligt, og vi fik alle en rigtig fin tid med 3 x PR.

Blandede dejlige stemningsbilleder