Kategorier
Aftensmad Opskrift

Mexicansk skål

Her er en nem Mexicansk skål med ostechips En ret, som kan laves meget hurtigt.

Ingredienser 4 personer

  • 1 løg
  • 2 spsk. smør
  • 800g. oksekød
  • 2 spsk. mexicansk krydderi
  • 1 boullion terning (okse eller grøntsags) + 2dl. vand
  • 150g. cheddarost
  • Salat og grøntsager – gerne forskellige slags
  • Avokado
  • Salsa (købt eller hjemmelavet)
  • Cremefraiche 38%
  • Flødeost

Fremgangsmåde

  • Varm ovnen op til 200 grader.
  • Sæt 9 klatter af cheddarost på en bageplade og sæt dem i ovnen i 6-7 minutter.
  • Ostechipsene skal være hårde i kanten.
  • Læg dem ud på en tallerken med køkkenrulle.
  • Steg løgene i smørret.
  • Brun kødet.
  • Tilsæt Tacomix, vand og boullion.
  • Lad kødet koge/stege videre i 5-10 minutter

Anret

  • Start med grøntsager/salat – (her: krølsalat, iceberg, spinat og skovsyre).
  • Kom kødet over.
  • Herefter avokado, salsa og en klat cremefraiche.
  • Smør flødeost på cheddarchipsen eller spis den alene.