Her er en nem Mexicansk skål med ostechips En ret, som kan laves meget hurtigt.
Ingredienser 4 personer
- 1 løg
- 2 spsk. smør
- 800g. oksekød
- 2 spsk. mexicansk krydderi
- 1 boullion terning (okse eller grøntsags) + 2dl. vand
- 150g. cheddarost
- Salat og grøntsager – gerne forskellige slags
- Avokado
- Salsa (købt eller hjemmelavet)
- Cremefraiche 38%
- Flødeost
Fremgangsmåde
- Varm ovnen op til 200 grader.
- Sæt 9 klatter af cheddarost på en bageplade og sæt dem i ovnen i 6-7 minutter.
- Ostechipsene skal være hårde i kanten.
- Læg dem ud på en tallerken med køkkenrulle.
- Steg løgene i smørret.
- Brun kødet.
- Tilsæt Tacomix, vand og boullion.
- Lad kødet koge/stege videre i 5-10 minutter
Anret
- Start med grøntsager/salat – (her: krølsalat, iceberg, spinat og skovsyre).
- Kom kødet over.
- Herefter avokado, salsa og en klat cremefraiche.
- Smør flødeost på cheddarchipsen eller spis den alene.