Jeg har fået denne opskrift på Nan-brød af min svoger og svigerinde, som bruger Nan-brød til wraps på farten.
Ingredienser 8 stk.
- 1 cup kokosfibermel
- ¼ cup loppefrøskalder
- 1 tsk. bagepulver
- ½ tsk. salt
- 2 cup meget varmt vand
Fremgangsmåde
- Blandes og deles i 8 kugler.
![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img/https://rie6000.dk/wp-content/uploads/2020/06/IMG_6602-300x296.jpg)
- Lad dem hvile i 15 minutter.
- Rul dem tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir
- Steg dem på en meget varm pande sprayet med fedtstof.
- Når de er færdige kommes lidt smør på.
![Nan-brød glutenfri](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img/https://rie6000.dk/wp-content/uploads/2020/06/IMG_6601-300x294.jpg)
- Kan opbevares i køleskabet i et par dage.
Serveringsforslag
Disse nan brød er meget neutrale i smagen og egner sig super godt til fyld, der har masser af krydderier.