Kategorier
Brød Opskrift

Nan-brød

Jeg har fået denne opskrift på Nan-brød af min svoger og svigerinde, som bruger Nan-brød til wraps på farten.

Ingredienser 8 stk.

  • 1 cup kokosfibermel
  • ¼ cup loppefrøskalder
  • 1 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 2 cup meget varmt vand

Fremgangsmåde

  • Blandes og deles i 8 kugler.
  • Lad dem hvile i 15 minutter.
  • Rul dem tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir
  • Steg dem på en meget varm pande sprayet med fedtstof.
  • Når de er færdige kommes lidt smør på.
Nan-brød glutenfri
  • Kan opbevares i køleskabet i et par dage.

Serveringsforslag

Disse nan brød er meget neutrale i smagen og egner sig super godt til fyld, der har masser af krydderier.