Kategorier
Aftensmad Opskrift

Taco fad

Ingredienser

  • 1 stor spsk smagsneutralt kokosolie
  • 1000 g hakket oksekød
  • 1 løg
  • 500 g hvidkål/spidskål
  • 1 pose tacokrydderi eller 3 spsk mexicansk krydderi
  • 1 ds tomatpure
  • 2 tsk salt og friskkværnet peber

Stærk sovs
  • 1 glas medium eller hot tacosauce (290 g)
  • 30 g syltede jalapenos (ca. 10 stk.)
  • 1 æg

  • 150 g cheddar

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Hak løg og snit spidskål fint.
  • Opvarm kokosolie på en stor pande og steg løg til de er blevet blanke.
  • Brun oksekødet ned oveni løgene.
  • Tilsæt tacokrydderi, tomatpurre, salt og peber.
  • Tilsæt kål og lad det simre i 10 min.
  • Hæld kålblandingen over i et ovnfast fad. 

  • Blend tacosauce, jalapenos og æg sammen og hæld det over kødet.

  • Drys cheddarost over og pynt med et par jalapenos.
  • Sæt fadet i ovnen i ca. 20-30 min. indtil osten er smeltet og let gylden.

  • Server evt med lidt cremefraiche.