Kategorier
Aftensmad Opskrift

Thomas kyllingegryde

Denne kyllingeret er én af Thomas favoritter.

Det giver en tynd sovs, så retten er næsten en suppe.

Ingredienser

  • 2 spsk. kokosolie
  • 2 tsk. rød karry pasta
  • 500 g. kylling
  • 1 lille løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 tsk. ingefær
  • ½ tsk. gurkemeje
  • 2 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. koriander
  • lidt chili
  • 3 tsk. salt
  • 2 ds. kokosmælk
  • 2 spsk. limesaft
  • 1 spsk. fiskesovs

Fremgangsmåde

  • Steg kyllingen et par minutter i kokosolie og karry pasta.
  • Læg kyllingen over på en tallerken.
  • Steg løg og hvidløg.
  • Tilsæt krydderierne og steg i 1 min.
  • Tilsæt kokosmælk, lime og fiskesovs og kyllingen.
  • Lad retten simre i 20 minutter.
  • Server med blomkålsris, spidskål eller grønkål.
Grønkål kogt i 1 minut i saltet vand.