Denne kyllingeret er én af Thomas favoritter.
Det giver en tynd sovs, så retten er næsten en suppe.
Ingredienser
- 2 spsk. kokosolie
- 2 tsk. rød karry pasta
- 500 g. kylling
- 1 lille løg
- 4 fed hvidløg
- 1 tsk. ingefær
- ½ tsk. gurkemeje
- 2 tsk. spidskommen
- 1 tsk. koriander
- lidt chili
- 3 tsk. salt
- 2 ds. kokosmælk
- 2 spsk. limesaft
- 1 spsk. fiskesovs
Fremgangsmåde
- Steg kyllingen et par minutter i kokosolie og karry pasta.
- Læg kyllingen over på en tallerken.
- Steg løg og hvidløg.
- Tilsæt krydderierne og steg i 1 min.
- Tilsæt kokosmælk, lime og fiskesovs og kyllingen.
- Lad retten simre i 20 minutter.
- Server med blomkålsris, spidskål eller grønkål.