Disse nemme nøddebrud er super lækre og en god snack i madpakken til ungerne.
Ingredienser
- 2 dl. mandler
- 2 dl. peanuts
- 2 dl. kokosmel
- 1 lille tsk. vaniljepulver
- 2 spsk. Sukrin Gold (reklame)
- 200g. peanutbutter
- 200g. chokolade
Fremgangsmåde
- Hak mandler og peanuts groft.
- Bland kokosmel, Sukrin Gold og vaniljepulver.
- Smelt peanutbutter i en gryde ved middel varme.
- Hæld mandler, peanuts, kokosmel, Sukrin Gold og vaniljepulver i gryden og rør godt rundt.
- Hæld massen i en form 22x33cm beklædt med wrap.
- Pres massen godt ned, så du får en fast bund.
- Smelt chokoladen over vandbad.
- Hæld chokoladen over massen.
- Sæt formen i fryseren ca. 15 minutter. Det skal passe med at chokoladen lige akkurat størkner, men helst ikke længere, for så bliver det svært at skære ud i flotte firkanter.
- Skær nøddebrud ud i passende størrelser. Jeg vil personligt hellere have et stort stykke end 2 små.
- Kan fryses.
Pr. stk (ved 35 stk)
ved brug af 86% chokolade.
- 130 kcal
- 3,5 g. kulhydrater
- 4 g. protein
- 11,6 g. fedt