Denne dessert kan sagtens laves dagen før.
Den er super lækker og kan pyntes i det uendelige.
Ingredienser
6-8 personer
- 100 g. mandler
- 100 g. hasselnødder
- 100 g. smeltet smør
- 1 spsk. Sukrin Gold
- Lidt salt
- 2,5 dl. fløde
- 400 g. flødeost
- 4 spsk. Sukrin Melis
- ½ tsk. vaniliepulver
Fremgangsmåde
- Hak mandler og hasselnødder og bland dem sammen med smeltet smør, Sukrin Gold og salt.
- Bag i ovnene på en bageplade med bagepapir i ca. 15-20 min. ved 150 grader til det begynder at tage farve.
- Lad det afkøle helt.
- Pisk flødeosten, Sukrin Melis og vaniliepulver sammen med lidt af fløden.
- Pisk resten af fløden til flødeskum.
- Bland flødeost og flødeskum sammen.
- Anret pænt i glas eller lav en stor skål.
Pr. stk (ved 8 portioner)
- 540 kcal
- 5,4 g. kulhydrater
- 9 g. protein
- 55 g. fedt