Kategorier
Dessert Lækkerier Opskrift

Sommerdessert

Denne dessert kan sagtens laves dagen før.

Den er super lækker og kan pyntes i det uendelige.

Ingredienser

6-8 personer

  • 100 g. mandler
  • 100 g. hasselnødder
  • 100 g. smeltet smør
  • 1 spsk. Sukrin Gold
  • Lidt salt
Jeg bruger disse hasselnødder, der er ristede.
  • 2,5 dl. fløde
  • 400 g. flødeost
  • 4 spsk. Sukrin Melis
  • ½ tsk. vaniliepulver

Fremgangsmåde

  • Hak mandler og hasselnødder og bland dem sammen med smeltet smør, Sukrin Gold og salt.
  • Bag i ovnene på en bageplade med bagepapir i ca. 15-20 min. ved 150 grader til det begynder at tage farve.
  • Lad det afkøle helt.
  • Pisk flødeosten, Sukrin Melis og vaniliepulver sammen med lidt af fløden.
  • Pisk resten af fløden til flødeskum.
  • Bland flødeost og flødeskum sammen.
  • Anret pænt i glas eller lav en stor skål.

Pr. stk (ved 8 portioner)

  • 540 kcal
  • 5,4 g. kulhydrater
  • 9 g. protein
  • 55 g. fedt