Din kurv er lige nu tom!

Cottage pie med blomkålsmos
Super lækker vintermad. Nem at lave og smager vildt godt. Husk grønt til, da det er en lidt tung ret.
Ingredienser – 6 personer
Kødsovs
- 30 g. smør til stegning
- 2 løg
- 1000 g hakket oksekød
- 3 dl. oksebouillion (3 dl vand og 1 tern oksebouillion)
- 1 ds tomatpure (140g)
- 2 tsk timian
- salt og friskkværnet peber
Blomkålsmos
- 1 blomkål (ca. 800 g)
- 20 g smør
- 100 g Philadelfia
- 100 g revet ost (Jeg brugte Thise Vesterhavsost)
- Salt, peber og lidt timian
Fremgangsmåde
- Hak løgene og svits dem i smørren.
- Steg kødet godt.
- Tilsæt bouillion, tomatpure, timian, salt og peber.
- Lad simre mens du går videre med blomkålsmosen.
- Kog blomkålene ca. 10 minutter i letsaltet vand.
- Hæld vandet fra og kom blomkål, smør, timian, Philidelfia, revet ost og krydderier op i et blenderglas og blend godt.
- Læg kødsovsen i et ildfast fad og læg blomkålsmosen ovenpå.
- Sættes i ovnen i 20-25 minutter ved 200 grader.
- Server med grøntsager fx spinat, spidskål eller feldsalat.

