Kategorier
Lækkerier Opskrift Tilbehør

Grønkålschips

Disse grønkålschips smager overraskende godt og er et hit blandt ungerne.

Parmesan er et must, da det gør chipsene ekstra lækre. Prøv det – også selv om du ikke er den store ostespiser.

Ingredienser

  • 100 g. grønkål – (tør det godt tørt mellem 2 rene viskestykker)
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. flagesalt
  • 15 g. parmesan
  • + 1 tsk. flagesalt
  • Evt. lidt chiliflager

Fremgangsmåde

  • Bland grønkål, olivenolie, flagesalt og peber godt i en pose.
  • Hæld grønkålen ud på en bageplade og drys med parmesan.
  • Bag dem 6 min. ved 160 grader varmluft.
  • Rør rundt og bag yderligere 6 min.
  • Drys med salt og evt. lidt chiliflager.

Prøver du opskriften og har et flot billede, vil jeg meget gerne modtage til min hjemmeside 🙂