Disse grønkålschips smager overraskende godt og er et hit blandt ungerne.
Parmesan er et must, da det gør chipsene ekstra lækre. Prøv det – også selv om du ikke er den store ostespiser.
Ingredienser
- 100 g. grønkål – (tør det godt tørt mellem 2 rene viskestykker)
- 3 spsk. olivenolie
- 2 tsk. flagesalt
- 15 g. parmesan
- + 1 tsk. flagesalt
- Evt. lidt chiliflager
Fremgangsmåde
- Bland grønkål, olivenolie, flagesalt og peber godt i en pose.
- Hæld grønkålen ud på en bageplade og drys med parmesan.
- Bag dem 6 min. ved 160 grader varmluft.
- Rør rundt og bag yderligere 6 min.
- Drys med salt og evt. lidt chiliflager.
Prøver du opskriften og har et flot billede, vil jeg meget gerne modtage til min hjemmeside 🙂