Ingredienser – 4 personer
- 800 g. kylling
- 1 stort løg
- 1 peberfrugt (90 g)
- 175 g. cremefraiche + de sidste 25 g. til pynt ved servering
- 230 g. tacosauce
- 2 tsk. spidskommen
- 2 tsk. chiliflager
- 2 tsk. hvidløgspulver
- 1 stor tsk. salt
- 25 g. jalapenos
- 150 g. cheddarost
Fremgangsmåde
- Skær kyllingen i tynde strimler og skær løg og peberfrugt i små tern. Læg det i et ildfast fad og sæt fadet i ovnen ca. 10-15 minutter ved 200 grader.
- Bland cremefraiche, tacosauce, spidskommen, chiliflager, hvidløgspulver, salt og finthakkede jalapenos sammen.
- Hæld blandingen over kyllingen.
- Drys med revet ost og stil i ovnen i 20-25 min.
Server med salat samt en klat cremefraiche på toppen.
Næringsindhold pr. person
- 541 kcal
- 53 g. protein
- 10 g. kulhydrater
- 31 g. fedt