Din kurv er lige nu tom!

Vikingegryde
Denne gryderet er absolut én af favoritterne herhjemme, og når Martin på 16 år må bestemme menuen, er dette altid et stensikkert valg.
Ingredienser
- 200 g. bacon
- 800 g. kylling
- 2 spsk. smagsneutralt kokosolie
- 2 løg
- 4 fed hvidløg
- 2 porre
- 2 spsk. karry
- 2 spsk. paprika
- 2 rød peber
- 2 ds. tomatpure
- ½ l fløde
- 1 bæger cremefraiche 38%
- salt og peber
- Spidskål, hvidkål, spinat eller squash pasta som bund.
Fremgangsmåde
- Steg bacon og kylling på en pande
- I en sauterpande steges løg, hvidløg og porre i kokossmør, karry og paprika.
- Hæld den stegte kylling og bacon sammen med løg/porre blanding og vend det godt sammen.
- Tilsæt peberfrugt, tomatpuré og fløde.
- Lad retten simre med låg i 20 minutter.
- Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber.
- Server med grøntsagsbund fx spidskål, blomkålsris eller hvidkål.

