Denne gryderet er absolut én af favoritterne herhjemme, og når Martin på 16 år må bestemme menuen, er dette altid et stensikkert valg.
Ingredienser
- 200 g. bacon
- 800 g. kylling
- 2 spsk. smagsneutralt kokosolie
- 2 løg
- 4 fed hvidløg
- 2 porre
- 2 spsk. karry
- 2 spsk. paprika
- 2 rød peber
- 2 ds. tomatpure
- ½ l fløde
- 1 bæger cremefraiche 38%
- salt og peber
- Spidskål, hvidkål, spinat eller squash pasta som bund.
Fremgangsmåde
- Steg bacon og kylling på en pande
- I en sauterpande steges løg, hvidløg og porre i kokossmør, karry og paprika.
- Hæld den stegte kylling og bacon sammen med løg/porre blanding og vend det godt sammen.
- Tilsæt peberfrugt, tomatpuré og fløde.
- Lad retten simre med låg i 20 minutter.
- Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber.
- Server med grøntsagsbund fx spidskål, blomkålsris eller hvidkål.