Nyd en forfriskende og lækker dessert i sommervarmen med min nemme opskrift på hjemmelavet vanilleis uden tilsat sukker.
Der er intet bedre end at afslutte en solrig dag med en skål fyldt med cremet is, der får dig til at drømme dig væk til paradisiske strande og kølige briser.
Denne opskrift er både let at følge og uden tilsat sukker, hvilket gør den til det ideelle valg, hvis du vil spare lidt på kulhydraterne.
Ingredienser
- 6 æggeblommer
- 4 spsk Sukrin Melis
- 5 dl fløde
- 1 tsk vaniljepulver
Fremgangsmåde
- Pisk æggeblommerne lyse med Sukrin Melis.
- I en anden skål piskes fløden til let skum sammen med vaniljepulveret.
- Vend flødeskummen med æggemassen lidt efter lidt.
- Kom massen i en ismaskine eller sæt i fryseren min. 4 timer.
Serveringsforslag
- Server evt. med Sukrin Sirup Caramel og mørk chokolade med eller uden kaffesmag.