I anledning af 100 året for Genforeningen har jeg deltaget i et stort Sønderjysk kagebord hos Borgmesteren i Kolding.
Jeg deltog med denne kage til 40 personer:
Ingredienser
Nederste lag – Mazarinlag
- 6 æg
- 1,25 dl fløde
- 200 g smeltet smør
- 0,75 dl. Sukrin Gold
- 2 spsk. Pofiber
- 1 spsk. loppefrøskaller
- 100 g mandelmel (5% med koden “Rie”)
- ½ spsk. bagepulver
- 1 spsk. mandelessens
- Pisk æg, fløde og smeltet smør sammen
- Tilsæt Sukrin Gold, pofiber, loppefrøskaller, mandelmel, bagepulver og mandelessens og pisk godt.
- Kom dejen i en smurt form og bag den i 50 min. ved 150° varmluft.
2. lag – Moccalag
- 1000 g. flødeost
- 50 g. kakaopulver
- 115 g. Sukrin gold
- 1 tsk. romessens
- 2 spsk. instant kaffepulver
- ½ dl. vand
- 4 spsk. fløde
- Pisk alle ingredienserne sammen.
3. lag – Mascarpone creme
- 800 g mascarpone
- 200 g cremefraiche 38%
- 2 spsk SukrinMelis
- 2 tsk vaniljepulver
- Rør mascarpone med cremefraiche, SukrinMelis og vaniljepulver.