Kategorier
Dessert Lækkerier Opskrift

Genforeningskage

I anledning af 100 året for Genforeningen har jeg deltaget i et stort Sønderjysk kagebord hos Borgmesteren i Kolding.

Jeg deltog med denne kage til 40 personer:

Ingredienser

Nederste lag – Mazarinlag
  • 6 æg
  • 1,25 dl fløde
  • 200 g smeltet smør
  • 0,75 dl. Sukrin Gold
  • 2 spsk. Pofiber 
  • 1 spsk. loppefrøskaller  
  • 100 g mandelmel (5% med koden “Rie”) 
  • ½ spsk. bagepulver
  • 1 spsk. mandelessens
  • Pisk æg, fløde og smeltet smør sammen
  • Tilsæt Sukrin Gold, pofiber, loppefrøskaller, mandelmel, bagepulver og mandelessens og pisk godt.
  • Kom dejen i en smurt form og bag den i 50 min. ved 150° varmluft.
2. lag – Moccalag
  • 1000 g. flødeost
  • 50 g. kakaopulver
  • 115 g. Sukrin gold
  • 1 tsk. romessens
  • 2 spsk. instant kaffepulver
  • ½ dl. vand
  • 4 spsk. fløde
  • Pisk alle ingredienserne sammen.
3. lag – Mascarpone creme
  • 800 g mascarpone
  • 200 g cremefraiche 38%
  • 2 spsk SukrinMelis
  • 2 tsk vaniljepulver
  • Rør mascarpone med cremefraiche, SukrinMelis og vaniljepulver.