Super nem ret, som er et hit hos både børn og voksne herhjemme.
Ingredienser
- 800 g hk oksekød
- 50 g smør
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk karry
- 2 tsk sød paprika
- 1-2 ds tomatpuré
- 1 kg hvidkål
- 5 dl oksebouillon
- 1 tern grønsagsboulling
Fremgangsmåde
- Riv hvidkål groft i foodprocessor.
- Smelt smørret i en stor gryde og svits løg og hvidløg let i smørret.
- Kom karry og paprika på og svits det godt af.
- Tilsæt kødet og brun det godt.
- Rør tomatpure og bouillon i og kom spidskål i til sidst.
- Lad retten simre i 10-20 minutter.
- Smag til med lidt salt og peber.
- Server evt. med revet ost eller peanuts.
Tip
- Perfekt til at fryse ned i portionsbøtter til frokost.
