Kategorier
Aftensmad Opskrift

Hverdagsgryde

Super nem ret, som er et hit hos både børn og voksne herhjemme.

Ingredienser

  • 800 g hk oksekød
  • 50 g smør
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg 
  • 1 spsk karry
  • 2 tsk sød paprika
  • 1-2 ds tomatpuré
  • 1 kg hvidkål
  • 5 dl oksebouillon 
  • 1 tern grønsagsboulling

Fremgangsmåde

  • Riv hvidkål groft i foodprocessor.
  • Smelt smørret i en stor gryde og svits løg og hvidløg let i smørret.
  • Kom karry og paprika på og svits det godt af.
  • Tilsæt kødet og brun det godt.
  • Rør tomatpure og bouillon i og kom spidskål i til sidst.
  • Lad retten simre i 10-20 minutter.
  • Smag til med lidt salt og peber.
  • Server evt. med revet ost eller peanuts.

Tip

  • Perfekt til at fryse ned i portionsbøtter til frokost.