Ingredienser ca. 90 stk.
- 200 g blødt smør
- 100 g Sweet like Sugar
- 0,75 dl piskefløde
- 20 dråber Sweet Drops of Stevia m. kanel
- 400 g mandelmel
- 1 tsk stødt ingefær
- 1/2 tsk peber
- 1,5 tsk kardemomme
- 1/2 tsk natron
- 1/2 tsk bagepulver
- 1 tsk. kanel
- 2 tsk. fiber husk (gul)
- 1 tsk. Guargum (kan undlades, men gør pebernødderne mere sprøde)
- lidt salt
Fremgangsmåde
- Pisk sukker og smør sammen i et par minutter.
- Tilsæt piskefløde og pisk let.
- Bland derefter alle de tørre ingredienser sammen og si dem i dejen.
- Ælt det hele godt sammen med hænderne.
- Stil evt. dejen i køleskabet 15 minutter, hvis den er for blød.
- Del dejen i 4 og rul dem ud til to lange pølser.
- Skær pebernødderne ud i ca. 1 cm i bredden og form dem herefter runde.
- Fordel pebernødderne på 3 bageplader.
- Bag pebernødderne 8-9 minutter ved 200 grader varmluft.
- Lad afkøle på papiret på en bagerist til de er helt kolde.