Denne æblekage fra Madbanditten er så lækker og bestemt en af favoritterne herhjemme. Den kan let fryses og smager dejligt, når den lige er lunet lidt.
- 100 g smør
- 2 æbler
- 1 spsk kanel
- 4 æg
- 100 g Sukrin gold (reklame)
- 2 tsk. citronsaft
- 200 g mandelmel
- 15 g fiberhusk
- 1 tsk vaniliepulver
- 2 tsk bagepulver
Fremgangsmåde
- Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.
- Skær æblerne i små tern og vend dem med kanel i en skål.
- Pisk æg og Sukrin gold godt sammen.
- Hæld det smeltede smør og citronsaft i.
- Bland mandelmel, fiberhusk, citronskal, vaniliepulver og bagepulver sammen og sigt det ned i dejen.
- Vend æblestykkerne forsigtigt i.
- Hæld dejen i en smurt springform (24 cm) med bagepapir i bunden og glat overfladen med en dejskraber.
- Bag kagen i ovnen i ca. 20 minutter.
- Tag ud og lad afkøle
- Server med cremefraiche eller flødeskum pisket med vaniljepulver
