Ingredienser 16 stk.
- 12 æg
- 450 g. hytteost 4 %
- 100 g. smeltet smør
- 240 g. mandelmel (reklamelink – få 5% med koden “Rie”)
- 150 g. kokosfibermel (reklamelink – få 5% med koden “Rie”)
- 1 spsk. bagepulver
- 75 g. sesamfrø (reklamelink – få 5% med koden “Rie”)
- 3 små spsk. loppefrøskaller (reklamelink – få 5% med koden “Rie”)
- 1 spsk. salt
Fremgangsmåde
- Blend æg, hytteost og smeltet smør.
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Jeg sier altid mandelmel, kokosfibermel og bagepulver.
- Rør alle ingredienserne rigtig godt sammen til en jævn masse.
- Lad dejen hvile i 10 minutter.
- Form dejen til boller med våde hænder og læg dem på 2 bageplader med bagepapir.
- Tryk bollerne flade, så de er ca. 1 cm høje.
- Drys med sesamfrø.
- Bag bollerne i 20-25 minutter ved 180 grader varmluft.
- Lad dem afkøle på en bagerist.
- Kan fryses.
Næringsindhold pr. stk.
- 286 kcal
- 15 g. protein
- 4 g. kulhydrater
- 20 g. fedt