Kategorier
Brød Opskrift

Burgerboller

Ingredienser 16 stk.

  • 12 æg
  • 450 g. hytteost 4 %
  • 100 g. smeltet smør
  • 240 g. mandelmel (reklamelink – få 5% med koden “Rie”)
  • 150 g. kokosfibermel (reklamelink – få 5% med koden “Rie”)
  • 1 spsk. bagepulver
  • 75 g. sesamfrø (reklamelink – få 5% med koden “Rie”)
  • 3 små spsk. loppefrøskaller (reklamelink – få 5% med koden “Rie”)
  • 1 spsk. salt

Fremgangsmåde

  • Blend æg, hytteost og smeltet smør.
  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Jeg sier altid mandelmel, kokosfibermel og bagepulver.
  • Rør alle ingredienserne rigtig godt sammen til en jævn masse.
  • Lad dejen hvile i 10 minutter.
  • Form dejen til boller med våde hænder og læg dem på 2 bageplader med bagepapir.
  • Tryk bollerne flade, så de er ca. 1 cm høje.
  • Drys med sesamfrø.
  • Bag bollerne i 20-25 minutter ved 180 grader varmluft.
  • Lad dem afkøle på en bagerist.
  • Kan fryses.

Næringsindhold pr. stk.

  • 286 kcal
  • 15 g. protein
  • 4 g. kulhydrater
  • 20 g. fedt

Serveringsforslag

Charlotte Majs burger. I stedet for sesamfrø brugte hun chiafrø i dejen, og det fungerede super godt.