En super lækker og nem hverdagsret for børn og voksne.
Ingredienser
- 1000 g hakket oksekød
- 1 stor ds koncentreret tomatpuré
- 1 stort løg fintsnittet
- 3 fed hvidløg finthakket
- 400 g passata
- 2 tsk stødt spidskommen
- 2 tsk spsk cayennepeber
- 1 spsk Sukrin Gold
- 1 tsk chili
- 8 dl kalvefond
- 2,5 dl fløde
- 100 g mørk chokolade
- 1 bæger (190 g) cremefraiche 38%
- salt og friskkværnet peber
- smagsneutral kokosolie til stegning (reklame 5% med koden “Rie”)
- 1 glas kidneybønner (reklame 5% med koden “Rie”)
Fremgangsmåde
- Brun kødet i en gryde i kokosolie.
- Tilsæt hvidløg og løg til de er klare.
- Tilsæt passata, krydderier, kalvefond og fløde og lad retten simre i min. 1 time.
- Tilsæt cremefraiche, chokolade og kidneybønner.
- Smag til med salt og peber
- Server med blomkålsris eller spidskål og godt med guacamole, salsa, cremefraiche og revet cheddar på toppen.
