Ingredienser – ca. 24 stk.
- 4 æg
- 6 æggehvider (blommerne kan du evt. bruge til hjemmelavet is)
- 200 g flødeost
- 1 tsk salt
- 2 tsk glutenfri bagepulver
- 1 spsk gul FiberHusk
- 5 spsk Sukrin Gold
- 4 dl mandelmel (få 5% med koden “Rie”)
- 1 dl fedtreduceret mandelmel (få 5% med koden “Rie”)
- 1 dl Pofiber
- Smør til stegning
Fremgangsmåde
- Pisk eller blend alle ingredienserne sammen.
- Lad dejen stå i ca. 5-10 minutter, så fibrene får lov til at virke.
- Steges i smør i en æbleskivepande.
- Når de har den rigtige farve sættes de i ovnen ved 150 grader og bages færdig indei.
- Server med sukker og marmelade.
Næringsindhold pr. stk.
- 80 kcal
- 5 g. protein
- 1 g. kulhydrater
- 6 g. fedt