Disse cookies er utrolig lækre og super nemme at lave.
Ingredienser 18 stk.
- 150 g. blødt smør
- 65 g. Sukrin gold
- 1 æg
- 185 g. mandelmel
- 1 tsk. glutenfri bagepulver
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. vaniljeekstrakt
- 200 g. chokolade (min. 70%)
- 100 g. hakkede nødder (fx mandler, hasselnødder og pekannødder)
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
- Pisk smør og sukrin gold godt sammen – gerne i en røremaskine.
3. Tilsæt ægget og rør rundt igen.
4. Tilsæt mel, bagepulver, salt og vanilje.
5. Vend hakket chokolade og nødder i dejen.
6. Læg bagepapir på 2 plader og sæt 9 klatter på hver. Tryk dem flade.
7. Bag cookies 13 minutter i ovnen.
8. Lad afkøle på bagepladen i 5-10 minutter og flyt dem derefter over på en rist.