Kategorier
Lækkerier Opskrift

Marcipan/nougat æg

Påsken bringer ikke kun traditionelle festligheder med sig, men også en skøn anledning til at fordybe sig i kreativiteten i køkkenet🐣

Disse hjemmelavede påskeæg af marcipan og nougat er ikke blot en fryd for øjet, men også for smagsløgene.

Denne opskrift er særligt elsket af gæster, og det bedste af det hele er, at de er uden tilsat sukker.

De er super nemme at lave og kan endda fryses ned, så du kan have påskeglæden lige ved hånden, når du har lyst.

Ingredienser 8 stk.

Fremgangsmåde

  1. Rul marcipanen til en lang pølse, og tryk en fordybning i midten.
  2. Læg en strimmel af kold nougat i.
  3. Rul pølsen sammen og skær i 8 stykker.
  4. Tril forsigtigt marcipanen til æg.
  5. Smelt chokoladen og overtræk æggene.