Denne opskrift på en lækker LCHF banankage, er perfekt til at forkæle dine gæster.
Opskriften er let at lave og vil helt sikkert vække begejstring med sin fantastiske smag. Ved at erstatte sukker med Sukrin Gold og mørk chokolade med varianten fra Sukrin, får du en variant af banankagen uden tilsat sukker, der stadig bevarer den søde og indbydende smag.
Ingredienser
– ca. 10 stykker ( ca. 7 g. kulhydrater pr. stykke)
- 6 æg
- 80 g. Sukrin gold
- 30 g. smeltet smør
- 75 g. kokosfibermel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniliepulver
- 1 spsk. fiberhusk
- 2 bananer
- 1 plade Mørk chokolade
- 1 tsk. smagsnutralt kokosolie
Fremgangsmåde
- Pisk æg og Sukrin gold luftigt.
- Tilsæt smeltet smør
- Tilsæt kokosfibermel, bagepulver, vaniliepulver og husk.
- Tilsæt de mosede bananer.
- Hældes i en lille form fx en brødform af silikone.
- Bages i 30 min. ved 200 grader.
- Smelt den mørke chokolade og kokosolie og hæld over den let afkølede kage.
